Υπηρεσίες Εκτύπωσης

ΠΡΟΣΚΛΗΤΗΡΙΑ ΓΑΜΟΥ / ΒΑΠΤΙΣΗΣ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΑ ΕΝΤΥΠΑ
Μονόπτυχα, δίπτυχα, μέχρι και δεκαπέντε πτυχών διαφημιστικά φυλλάδια ή κατάλογοι 8σέλιδοι, 16σέλιδοι και πολυσέλιδοι κατάλογοι με βιβλιοδεσία τετραδίου και σπιράλ.
ΑΦΙΣΕΣ – FLYERS
Σε γυαλιστερά χαρτιά Ιλλουστρασιόν και Βέλβετ τριπλής επίστρωσης με μεγάλη ταχύτητα παράδοσης όλων των διαστάσεων.
FOLDER
Φάκελοι εγγράφων με ένα ή δύο αυτιά με ή χωρίς λάστιχα με δυνατότητα παραγωγής πολλών διαφορετικών σχεδίων.
ΦΑΚΕΛΛΑ / ΕΠΙΣΤΟΛΟΧΑΡΤΑ
Φάκελοι διαφόρων διαστάσεων. Μονόχρωμα , δίχρωμα, έγχρωμα με χρώματα τετραχρωμίας ή pantone. Μεγάλη ποικιλία ειδικών χαρτιών και όλα τα μεγέθη των φακέλων αλληλογραφίας. Επιστολόχαρτα σε Α4 ή σε ότι διάσταση θέλετε. Από 1 έως όσα χρώματα θέλετε. Εκτύπωση επιστολόχαρτων σε χαρτί γραφής, εκτύπωση σε υδατογραφημένο χαρτί, εκτύπωση σε ειδικά χαρτιά. ή όποιο άλλο χαρτί διαλέξετε. Αναλαμβάνουμε να τυπώσουμε το δικό σας αρχείο ή να το δημιουργήσουμε εμείς για εσάς.
ΚΑΡΤΕΣ
Απλές ή πλαστικοποιημένες με ψηφιακή εκτύπωση, εκτύπωση offset , ανάγλυφη, γκοφρέ ή με χρυσοτυπία σε διάφορα μεγέθη και σχήματα (οβάλ , στρόγγυλες , με στρογγυλοποιημένες γωνίες κ.λ.π.)
ΑΥΤΟΚΟΛΛΗΤΑ
Διαφόρων διαστάσεων για ετικέτες προϊόντων όπως κρασιού, ετικέτες για μέλι, αυτοκόλλητα συσκευασίας για γλυκά, αυτοκόλλητα για σοκολάτες κλπ.
ΛΟΓΙΣΤΙΚΑ ΕΝΤΥΠΑ / ΜΠΛΟΚ
Τιμολόγια , Αποδείξεις , Δελτία Αποστολής, Δελτία Παραγγελιών και κάθε είδους Παραστατικό έντυπο σε απλό ή αυτογραφικό χαρτί.
ΤΙΜΟΚΑΤΑΛΟΓΟΙ
Μονόφυλλα ή Δίπτυχα, Τρίπτυχα ή Πολυσέλιδα. Με σκληρό εξώφυλλο ή απλό πλαστικοποιημένο/ Διαθέτουμε μεγάλη ποικιλία χαρτιών για να καλύψουμε τις ανάγκες σας. Επίσης συνθετικά Αδιάβροχα και Άσχιστα Υλικά, (Χαρτί, PVC, Πολυπροπυλαίνιο κ.λ.π.) όπου καθιστούν τους τιμοκαταλόγους ιδανικούς για την παραλία, την πισίνα το Beach Bar ή το Pool Bar.
ΣΥΝΤΑΓΟΛΟΓΙΑ
Κολλητά ή με διάτρηση σε απλά χαρτιά γραφής ή σε πολυτελή ειδικά χαρτιά λευκά ή χρωματιστά (τουάλ, γκοφρέ, ακουαρέλες, υδατογραφημένα κ.λ.π.)
ΣΟΥΠΛΑ
Η μεγάλη επιλογή σε διαστάσεις είναι από Α3 έως και 70x100cm. Για την εκτύπωση των Χάρτινων Σουπλά χρησιμοποιούμε πιστοποιημένα μελάνια και χαρτί, ειδικά για επαφή με τρόφιμα. Τυπώνουμε CMYK ή Pantone.
Xαρτιά:
Γραφής πάχους 80gr, 100gr, 120gr, 140gr
Σαμουά πάχους 100gr, 120gr, 140gr
ΒΙΒΛΙΑ / ΠΕΡΙΟΔΙΚΑ / ΤΕΤΡΑΔΙΑ
Εκτύπωση βιβλίων για εκδοτικούς οίκους, σε κάθε διάσταση με απλή βιβλιοθεσία ή καλλιτεχνική. Πολυσέλιδα περιοδικά για συλλόγους, εκδοτικούς οίκους και ιδιώτες. Αναλαμβάνουμε την εκτύπωση τετραδίων για φροντιστήρια, βιβλιοπωλεία κλπ.
ΕΦΗΜΕΡΙΔΕΣ
Εκτύπωση εφημερίδων σε offset ή ψηφιακή εκτύπωση.
Τοπικές εφημερίδες, αθλητικές εφημερίδες, εφημερίδες, φροντιστηρίων, φοιτητικές εφημερίδες, κ.α.
Εφημερίδες μονόχρωμες. δίχρωμες ή έγρωμες.
Εκτύπωση εφημερίδας σε χαρτί γραφής, εκτύπωση σε velvet, εκτύπωση σε illustration
ή άλλα χαρτιά.
Βιβλιοδεσία: δίπλωμα, καρφίτσα
ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΑ
Μονόφυλλα, 5φυλλα, 13φυλλα με σπιράλ μεταλλικό τοίχου ή επιτραπέζια σε σχήμα πυραμίδας.

Author: admin